torsdag 11 februari 2016

HVB mördaren är vuxen

Så kom då nyheten som "ingen" är särskilt förvånad över.

Mördaren på HVB hemmet är inte 15 bast. Det kan vem som helst se. När ska hjärnan kopplas till hos den styrande kasten? Rapporterna om att "ensamkommande" ljuger om sin ålder är många. 

Nu måste samtliga i Migrationsverkets system omedelbart ålderstestas. Har man ljugit skall man utvisas direkt.

Men någon måste också ta ansvar för den otroligt slappa hantering som varit. De skyldiga hittar vi hos Politiker, Migrationsverket och opinionsbildare likt Anders Lindberg på aftonpravdan.

Dags att avgå och låta kompetent folk sköta landet.

Nedan bild på mördaren, som är minst 18 år.....


10 kommentarer:

 1. Numer får man väl vara glad att inte även detta mörkades.
  Hoppas även de läkare som som av "etiska" skäl vägrat och argumenterat mot åldersbestämning får en ordentlig tillrättavisning.

  SvaraRadera
 2. "Nu måste samtliga i Migrationsverkets system omedelbart ålderstestas."

  Ja, det vore väl önskvärt! Men man ska vara medveten om att detta har varit ett av SDs stora krav i 10 år. Gud vad de har fått skit för detta. Av alla. Men helt klart värst har allianspolitikerna varit. Jag vet, jag har debatterat frågan med många av dem. De skapade detta. Ingen annan.

  " Har man ljugit skall man utvisas direkt."

  Hur då? Till skillnad från Sverige är övriga länder inte så pigga på att ta emot passlösa brottslingar. För övrigt har även krav på giltiga ID-handlingar för asylsökande varit ett krav från SD i över 10 år. Men då var det extrem rasistitnazistiskt och hade man så hemska åsikter fick man skylla sig själv om man blev knivhuggen, enligt Reinfeldt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi får väl köpa några lämpliga pass på blocket till dem....

   Radera
  2. "Vi får väl köpa några lämpliga pass på blocket till dem"

   Risken är väl att det blir svenska pass då! Kring 200.000 är "borttappade"....

   Annars kanske ISIS kan sälja oss några tusen pass från Syrien? Har vi kvar några pansarvärnsrobotar som vi kan ge i utbyte?

   Radera
 3. Hej.

  Det finns en ö som heter Grönland. Kan vi inte abonnera på ett lämpligt stycke mark nånstans inne i mitten och bygga ett centralfängelse där? All personal kan anställas bland grönländarna, som får både jobb och infrastruktur på köpet. Bygger vi stort nog kan övriga EU-länder få hyra in sig, och dessutom kan man säkert utöka verksamheten med ett central mottagningsläger för alla som anländer till EU utan pass eller annan giltig dokumentation.

  Visserligen måste väl en del logistiska detaljer lösas, men jag tycker det känns som en win-win/no lose-lösning.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare
  Ps Nej, jag är inte sarkastisk. Jag tycker faktiskt att det vore en rationell lösning för bevisat farliga förbrytare. Ds

  SvaraRadera
 4. @ Rikard,

  Vill man verkligen fixa saken kan man med fullt förtroende lämna över uppgiften till Italien. De är ytterst kapabla och har under många år haft egna lösningar där de direktdeporterade folk, med eller utan pass, till Libyen.

  Men föga förvånande skrek svenskarna som stuckna grisar, framförallt den hysteriska folkpartitanten i EU, så det är långt ifrån säkert att italienarna vill ha med oss att göra. De är för övrigt EXTREMT skadeglada nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ett litet tillägg innan jag lägger mig:

   Jag bor nära Italien och pratar en del med folk från det landet. De var verkligen extremt pragmatiska och duktiga i många år vad gäller att hålla nere antalet asylsökande som kom in i övriga Europa. Men de fick bara skit för detta!

   Sverige var absolut värst och kritiken vi riktade mot Italien var helt obscent förolämpade. De fick helt enkelt nog och tyckte att de lika gärna kunde släppa in folk och sen ge dem en tågbiljett norrut.

   Så när man pratar om att länderna i södra EU inte kunde upprätthålla den yttre gränsen ska man vara klar över att vi, i högsta grad, bidrog till detta.

   Vidare bör man begripa att många av dessa länder absolut hatar oss. Hur hade ni själv upplevt det om ni försökte att hjälpa folk och bara fick spott i ansiktet och förolämpningar tillbaka?

   Radera
  2. Hej.

   Inga invändningar från min sida. Italien och Grekland ställdes inför av Sverige och Tyskland skapade lockelser om schlaraffenland. Att diverse andra (så som Erdogan, Putin m fl) utnyttjar detta för att sätta press på EU är logiskt givet dessas utgångspunkter. Konsensus inom den svenska politiker- och statsvetarkåren är att realpolitik inte finns, och att principer kring 'the great game' inte längre gäller. Där finns en del av anledningen till Sveriges politikers agerande.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Radera
 5. Har inte Ryssland en en hel del outnyttjade fångläger i Sibirien?

  SvaraRadera
 6. Hm, vad var det Hr. Eliasson sa angående HVB-mördaren? Det är så synd om honom och hans bakgrund? Kan han sitta kvar nu? Märkligt att han fortfarande är kvar med tanke på allt rabalder. Men det kanske är ren prestige från sossarnas sida?

  /Eilertrules

  SvaraRadera