onsdag 2 december 2015

Den omöjliga ekvationen

Egentligen behöver jag inte kommentera detta.

Fråga mig inte varför det behövs 4500 platser per vecka när det kommer 5870 asylsökande per vecka..minst. Hursomhelst skaffar man alltså fram 700 platser i veckan. Ett visst underskott ackumuleras alltså....


Som en notis kan man notera att det i MSBs rapport nämns att det är oroligheter på asylboendena....

Frågan är när Mp ger upp och hoppar av tåget. Bloggrannen Fnordspotting skrev om det idag.

4 kommentarer:

 1. Oroligt, det är blåljus varje natt mellan asylbaronens olika inrättningar.

  SvaraRadera
 2. Tänkte i eftermiddags på ditt inlägg om Göteborgsterroristen. Oavsett om han har skäl för sin vårdare eller inte tror jag vi kan räkna med väsentligt fler bedrägerier då människor som sätter släkten/klanen före skattemoralen får allt fler tjänster där de förvaltar skattepengar eller är experter (läkare till exempel) åt folk som förvaltar skattepengar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej.

   I majoriteten av de länder som folkvandringen kommer från är staten fienden, försåvitt din klan eller folkgrupp inte är lierad med makten. Därmed ses skatt som stöld, och den som lyckas betala så lite som möjligt, samt ta tillbaka så mycket som möjligt ses som en duktig och smart man värd respekt.

   Kanske är det därför Sveriges fisliberaler vill ha massinvandring? De flesta, som Norberg, och gamla Frihetsfronten, delar ju i hög grad den uppfattningen. De får snart nog uppleva konsekvenserna av vad de arbetat för, och då kommer de att flytta.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Radera
 3. Problemet är mer rättigheterna, för varje flykting har rätt till en viss grundläggande välfärd, det följer av grundlagen och kommunallagen. När kassan tryter, eftersom kommunerna inte kan omfördela hur mycket som helst, och är beroende av skatteintäkter, så förväntar sig så klart flyktingarna fortsatta intäkter, inkl i allt för många fall att betala tillbaka lånen med ränta till flyktingsmugglarna, så Sverige permanenter en ny underklass, som inte kommer få tillgång till vare sig arbetsmarknad eller språk, och när det dessutom uppstår bostadsbrist, och cynsikt utnyttjande av svaga grupper av de marknadskrafter som täljer guld med träsked, dvs den nya så kallade välfärdsindustrin, så blir det ganska lått social oro, och detta kan motverkas med en stark polismakt, som i USA eller stora transfereringar, som in Sverige, fram till nu. När man inte omfördelar lika mycket, och inrättar ghetton, samt fortsätter upprätthålla hög skattenivå, och har svag polisiär närvaro, så händer det grejor. Ska bli intressant att se vart hän det barkar. Det hinner hända mycket med sociotoperna och den sociala ordningen på två år, och sedan blir det val, frågan är om ngn tror att det fungerar att gå till val som borgerligt parti, att behålla världens högsta skatter, som nya moderaterna gjorde, och fortsätta urholka försäkringssystemet, för annars kan man ju lika gärna rösta på vänsterpartiet :-) De verkar inte vara någon skillnad alls. S.W

  SvaraRadera