söndag 20 december 2015

Starka ekonomiska intressen bakom migrationspolitiken

Ni har säkert redan listat ut det, men det finns många som tjänar oerhört mkt pengar på den stora asylinvandring vi har ni. Jag pratar inte bara Bert och de direkta entreprenörerna som värper guldägg ur Migrationsverkets rumpa. Vi har också alla fastighetsbolag, omsorgsbolag, skolbolag, tillverkare av alllehanda utrusting som behövs, matleverantörer osv...kort sagt finns det miljarder skäl som dessa bolag har att upprätthålla en hög asylinvandring, då det är mkt lönsamt för dem.

Dessa bolag har PR-byråer som gör allt för att sätta kundernas bild i media. Säkert skrivs det en hel del artiklar på PR-byråerna vilka publiceras i tidningarna såsom redaktionella. Detta händer hela tiden så varför skulle det inte ske rörande migrationsfrågan?

Bara så ni har det i åtanke när ni läser något. Det kanske är KREAB, JKL, Brunswick eller ngn annan PR-drake som skrivit texten för sin kunds räkning.
4 kommentarer:

 1. Aleris
  http://newsvoice.se/2015/10/06/wallenberg-taljer-guld-pa-krig-och-flyktingkatastrof-i-krigens-kolvatten/

  FAST alla guldfiskarna kan inte svära sig fria från Ruinfeldt

  /l'oreal because you're worth it

  SvaraRadera
 2. Självklart är det så. Immigrationen har blivit en helt egen industri som omsätter en sådan stor del av BNP att det vore konstigt om det inte påverkade ekonomin i stort. Det är självklart att om staten satsar mer pengar på invandringen än snabbtåg (dyrt), SIDA eller annan insfrastruktur så kommer det ge avtryck. Frågan är bara ifall det är den typen av "tillväxt" vi vill ha som nästan är helt lånefinansierad och antagligen inte speciellt uthållig heller. Man får väl hoppas att "investeringen" ger reell avkastning någon gång i framtdien .....

  SvaraRadera
 3. Lite komiskt men logiskt var det när en nazist för ett tag sen ville öppna flyktingboende. Här finns ju pengar att tjäna. Om inte jag gör det här så gör någon annan det kommenterade han. Och det är ju sant. Även vi som är starkt kritiska till massinvandringen har ju fattat att detta är en guldgruva.

  SvaraRadera
 4. Hej.

  Ja, den hanteringen är lönsam på samma vis som att sälja stegpinnarna man står på: så länge man kan fortsätta uppåt så går det.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  SvaraRadera