fredag 25 december 2015

Inför ny nationell helgdag

Härmed föreslår jag att en ny nationell helgdag instiftas.

En helgdag som är fri från idiotin. Åsiktsmaskiner, politiker, biskopar, kulturarbetare mfl beläggs med munkavle.

Jag är inte religiös, tvärtom. Med jag är uppvuxen i den kristna kulturtraditionen och gillar julafton. Men inte ens då får man vara ifred från idiotin. Varenda dag varenda fråga skall dagens förbannade intersektionella offerkoftor och batikhäxor invadera.

Enda sättet nuförtiden är väl att stänga av all input från omvärlden.

Några exempel medan.

Vi börjar med dåren som vill att vi ska sluta "ljuga" om Tomten för han finns ju inte på riktigt. Detta säger hon alltså på en dag där det frossas i gud, jungfrufödslar och helige ande. Ingen mår dåligt av att tro på tomten som barn, men man växer ifrån det. Hon kanske skulle propagera för att koranskolorna skulle stängas istället? Där verkar det frodas en annan sort fiktion som folk inte växer ifrån. En fiktion som i extrema fall torde vara mer skadligt än Tomten, typ IS.


Sen har vi julpyntet från Libresse. Kommentarer överflödiga.


Vore jag troende och med i svenska kyrkan skulle jag fundera på vad tusan den har förvandlats till.

Stockholms biskop nedan.
Varenda dag en dag av ny idioti.

6 kommentarer:

 1. I Stockholm är Svenska kyrkan något helt annat än........

  SvaraRadera
 2. För att inte tala om SVT. Insåg igår att den mysiga gamla julsagan "karl-bertils jul" är rena rama kommunistpropagandan. Först nu som vuxen förstår jag det, men för oskylldiga barn (och många mindre tänkande vuxna) är detta vansinne en "trevlig" form av indoktrinering.

  SvaraRadera
 3. Hin håle i Brunnes skepnad,fira en krigsherre och kvinnoförtryckare!

  SvaraRadera
 4. Det enklaste är att acceptera det faktum att det finns korkade människor, och att även en del av dem känner behov av att få utrymme.
  Dessutom, hon men sina tabubelagda julgransprydnader, liksom hon som i 50-årsåldern drar ut i korståg mot lögnen om tomten, är ju helt harmlösa. Okej, den ena är lärare, men allvarligt, vi har alla haft rätt märkliga individer som lärare, och de flesta av oss blir det folk av i alla fall.

  Kristendomen är ju däremot under avveckling, vilket ju är lite mer allvarligt i ett kristet land. Vi har, för första gången, en icke-troende ärkebiskop som enbart fokuserar på det goda man kan hitta i andra religioner. Extremekumenik eller vad det kan tänkas heta. Hon ger osäkra svar på allt, utom när det gäller den kristna tron, som hon menar är helt fel. Där är hon desto mer bestämd, de som tror på vad som står i Bibeln har inte förstått någonting.

  Vore ju konstigt om detta inte hade en inverkan på biskoparna. Det hade ju kunnat vara värre, ni firar hon ju trots allt bara födelsen av en profet med tveksamma sexuella preferenser.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har alltid och kommer alltid finnas korkade människor och faktum är väl att vi alla är lite korkade till mans och vid de mest olämpliga tillfällen. Det dåliga är väl att upphöja dumheten till norm vilket man gör nu. Visst kan man hänga vagina avbilder i sin gran om man vill men varför ? För att man kan ? Vad vill man visa ? Ungefär som att mens är skamfyllt. Vem har sagt det ? Det är väl lika skamfyllt som snor, bajs och kräks. Fullständigt naturligt men kanske inte trevligt och framförallt inte hygieniskt. En idrottsman som blöder får gå av plan men mens går tydligen att bada i och skall hyllas. Jag antar att det är idealet eftersom 100 % av männen inte har mens och "manliga" attribut är dåliga så då måste ju, per definition, avsaknaden av sådana attribut vara bra.

   http://www.alltomstockholm.se/klubbkonsert/article4119467.aos

   Finansierat med era surt förvärvade och och inbetalda skattekronor. Inte allt går till vård, skola och omsorg (ganska mycket faktiskt men det är en annan historia).

   Radera
  2. Ärkebiskopan är ju en förrädare av kristenheten på riktigt. Men de som utsåg henne är förstås än mer avskyvärda. Hennes devis är för övrigt "Allahu akbar" översatt till svenska.

   Radera