onsdag 23 december 2015

Vet Fridolin att han sitter i regeringen?

Det är tragkomiskt att se hur S & Mp sköter Regeringsarbetet. Schizofrent rent av. Bläcket hinner knappt torka på ett beslut förens ngn i samma Regering är ute och kritiserar.

Nu senast var det Fridolin...igen. Naturligtvis får han inga obekväma frågor av sina väljare, eller journalisterna menar jag.
 

2 kommentarer:

 1. Hej.

  När har han pendlat över bron? Han bor väl i Stockholm som alla de andra MP-arna.

  "Resultatet av en kris där EU vägrat ta ansvar"? Nej, du lille broiler, den gick inte! Jag hör sådana ursäkter dagen lång i mitt yrke, och vad du egentligen säger är att du vägrade disponera tiden klokt, vägrade fundera över förutsättningarna att göra det du ville, vägrade sätta igång från dag ett utan sparade allt till fem minuter före redovisning för att stå framför magistern och kvida om 'hade inte tid'. Nej, du Frigolit, för det skall du kallas som den lättviktare du är, du har haft tid, medel, metod och mål, men inte gjort något varken av det ena eller det andra slaget.

  Och hur gick det med att 'fixa' skolan på hundra dagar, som Fridolin skrev i Aftonbladet 2014? Verkar som han lärt sig 'fixa' saker på samma sätt som biståndspengar används i Gaza.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  SvaraRadera
 2. EU vägrar ta ansvar? Han, och alla andra i regeringen, borde varit fullt medvetna om hur andra EU länder ställer sig till migrantmottagande och agerat därefter. Sveriges regering kan inte styra över andra EU-länders regeringar, men har 100% möjlighet att styra sitt eget agerande.

  Jag pendlar dagligen över sundet och ser nu hur den ena officiella talespersonen efter den andra, från Fridolin till Skånetrafikens presstalesman, anser sig tala för mig och alla andra pendlare när de förklarar hur hemskt det är med kontrollerna och hur mycket pendlarna rasar över detta. Sanningen är att ingen pendlar rasar över detta, tvärt om är alla glada, det är alltid någon som tackar polisen när de avslutat ID-kontrollen vid första stationen i Sverige. Alla förstår att detta är nödvändigt och att det får ta sin tid, det senaste året har det blivit allt trängre på hemresorna, när tågen packats fulla med förhoppningsfulla migranter på väg mot Sverige och det ljuva livet. ALLA pendlare har snabbt insett att dessa volymer är ohållbara och är mycket tacksamma att något görs. Förseningarna då? Jo, tågen har a-l-d-r-i-g gått så mycket i tid som de gör nu, med ID-kontroller. Öresundstågen/Skånetrafiken har efter alla år tvingats att ta tag i planering och se till att det finns de resurser som behövs för att köra tågen. Tidigare var det inte ovanligt att drabbas av minst 45 minuters försening flera gånger i veckan (ingen lokförare/ingen ombordpersonal/fel på högtalarsystem/brist på vagnar pga service/ växelfel/signalfel/ you-name-it-fel). Efter att ID-kontrollerna infördes har de förseningarna drastiskt minskat. Att resan tar 15 minuter extra kompenseras alltså helt av uteblivna oplanerade förseningar.

  //Sunds-Pendlaren

  SvaraRadera