onsdag 2 december 2015

Vita män undanbedes

Nöjesguiden hade en annons på twitter där vita män undanbads att söka. 

"Åh vi bara skojade och var ironiska."

Ellerhur, ni var idioter och blev synade. En del är rätt fartblinda i det identitetspolitiska tidevarvet, pendeln håller dock på svänga, korridoren flyttar sig och man kan inte häva ur sig vad skit som helst längre.

Återstår att se om DO gör något.
8 kommentarer:

 1. Ingen riktig vit man skulle någonsin söka ett jobb på Nöjesguiden. Låt kulturmarxisterna hållas och låt dem rekrytera avskrapet.

  SvaraRadera
 2. Det är i grunden bra att en tidning är öppen med de värderingar som råder. ärlighet ska premieras i ett land som annars är världsmästare i skenhelighet.

  Det är en enkel maktfråga, kvinnorna i Sverige, alltså de infödda, heterosexuella yngre och medelålders som inte arbetar i produktionen (tex lärare, polis eller sjuksköterska) och ofta bor i storstäder och icke sällan ngn slags akademiker med genusvetenskap som grundplåt, har sas definerat om sig som en minoritet som det är lika synd om som romer, så man kan säga att det iof sig inte är så genomtänkt, (självmål) å andra sidan så är detta med könskriget inget påhitt, förmodligen beror det på att många kvinnor i Sverige inte får ihop bör med är, dvs detta att förena rollen som mannens jämlike (vilket de på alla sätt är), ofta betydligt bättre att ta sig fram i postmodernismens och värderelativismens stopptider. Men så är det detta med familj, barn, drömmen om trygghet, släkt, hemtrevnad (ljust och fräscht) som ska förenas med den nya tiden. Det där livspusslet är inte enkelt och förändringen, den sociala, har gått lite fort. Sannolikheten är hög att man fortsätter kampen, mot målgruppen vita heterosexuella infödda män, som uppfattas som proppen Orvar, och då allierar de sig med den övriga identitets-, relativitets- och etnokulturvänstern, inkl hbtq-högern och så klart alla förtryckta minoriteter, det blir lite den vite kvinnans sak att föra deras talan. Att vita (ofta heterosexuella) kvinnor skulle vara norm är sas inte relevant.

  Men det där ger sig, det är en fråga om mängd, i sinom tid får de smaka på ett alternativt patriarkalt samhälle, genom alla män som kommer hit, och de tär kanske bra, att någon annan slår näven i bordet. Det finns alltså inget annat land i världen där kvinnor erhållit så mycket formell och informell makt än Sverige, och det borde rimligen ge genomslag i debatten. Nöjesguiden är ett praktexempel som vi ska vara stolta över, och visar vägen in i framtiden. vänta tills de uppfinner kvotering för privata bolag, då jävlar får män chansen att driva dem till nästa vansinne. Men nu vänder vinden, och de flesta kvinnor är trots allt trendkänsliga, så detta kommer de att växa ifrån. annonsen är ju helhäft, tänk en företagare som annonserar att
  kulturmarxister
  värderelativister
  poststrukturalister
  dekonstruktionalister
  postmodernister
  likhetsfeminister
  genusvetare
  queerteoretiker
  undanbedes att söka, vi önskar en man eller kvinna som klarar av att skilja på objekt och subjekt, orsak och verkan, verklighet och språk.
  Ironi är viktigt, och nöjesguiden är lite fega som döljer sig bakom ironi, även om det säkert är lite sant. och vad är det för fel med det? att man önskar sig något som sticker ut från normen? S.W
  S.W

  SvaraRadera
 3. Många som tillhör "samhällordningsomstörtarna" har inget egentligt mål, de agerar för att de kan (ges utrymme) och har ett (individuellt) behov att få det bättre, det kan denna elit bara få på någon annans bekostnad, och då måste man rubba maktordningen.

  I Sverige ha man i princop lyckats krossa nationalstaten, (och därmed demokratin) eftersom alternativet till en nationalstats med fria allmänna val, innebär en EU-federation alternativt en marknadssamhälle åt USA-hållet, men USAs demokrati fungerar, eftersom det bara finns två val och det är pengar som styr valet. Det intressanta är att relativitetsvänstern efter Sovjetunionens ändande, fick grav identitetsbrist, och behövde omformula sig, och man hittade snabbt tillbaka till Orwells 1984 (präglad av Sovjetiska kommissarier under Spanska inbördeskriget i interantionella brigaden)

  Egentligen är de bara ute efter makt, för ingen har något mål, eftersom rel-vänstern och nyliberalerna har helt olika yttersta mål, men som mellanmål, eller snarare medel, vill krossa nationalstaten, och därmed hela statsbygget i världen. Man kan studera ordningen i Libyen, Irak eller Syrien, när staten, inte alltid en nationalstat, går under, det blir så klart eländes elände, även utanför det raserade statsbygget.

  Det är och förblir en kamp om kapital samt om vem som sitter på själva statsapparaten, och Egypten är ett bra exempel, vi i Sverige begriper inte vad staten är, dvs den ordning och det bygge som upphåller statens ordning och struktur. Efter "revolutionen" i Egypten finns förvisso militären kvar som ett betsående oberoende bygge (men de vill inte ratta staten) och sedan finns säkerhetstjänsten (en annan klan) som sas blev utvisade, och då´fanns ingen som rattade staten, när då brödraskapet gick in, som en tredje part, så åkte de ut, och nu finns sas inget "stat" kvar, varpå gimpkillarna och spökplumparna tar över, och så är det. När man tar bort "normen" staten, så inkommer bara något annat, tex kulturmarxister, som önskar sig makt som alla andra, men det kommer så klart att gå åt h-e, för dessa människor har sas inte kompetens eller vilja att ta ansvar, utan fungerar som mp, man vill bestämma själv, men utan att ta ansvar. S.W

  SvaraRadera
 4. Lars Trägårdh beskriver det hela på en högre nivå i dagens GP.

  "...låtsas som om medborgarskap och mänskliga rättigheter är samma sak.

  "All fungerande demokrati förblir än så länge nationell."

  "Det är medborgare som röstar och betalar skatt"

  "Tanken om alla människors lika värde
  som är grunden för MR-idealen
  står med andra ord i konflikt med medborgarskapsprincipen"

  "Låt oss också notera att de postnationella MR-entusiasterna också i viss mån är postdemokratiska."

  "Likt miljökämpar uppfattar de sig själva som både bättre informerade och med högre moral."

  "De besitter globala och postnationella perspektiv."

  "Och allt oftare avfärdar de sina motståndare som populister – så brukar man säga när folket röstar fel."

  http://www.gp.se/nyheter/ledare/gastkronikor/1.2914710-lars-tragardh-ett-val-mellan-tva-modeller-for-sverige

  En sådan där hoppetossa som Jenny N har bara inte tänkt, hon är ung och vill revoltera, men precis som mp, vill hon äta kakan och ha de kvar. De missar hela grunden för den plattform hennes liv vilar på, för inte vill hon byta liv med kvinnor i Pakistan eller Afganistan, nä dessa kvinnor förutsätter så klart att de ska störa om samhället, bara därför att, och så förutsätter de att det finns manna från himlen och att alla betalar skatt och jämställdhet ocn jämlikhet bara fortsätter.

  Förmodligen kan de inte ens skilja på negativ och positiv frihet, man är helt fokuserad på alla människors rättigheter, och har liksom aldrig funderat på vem det är som ska betala för att alla dess rättigheter uppnås, för någon måste ju sitta i toppen och beskatta massa (genom monopol på våld) människor betalar inte skatt frivilligt. och det är just detta som förenar centerpartiet med dessa relativister, man tror på fullt allvar att alla som är medlemmar i klubben, (nationalstaten) betalar ca 75 % skatt (löneskatt + LKP+moms) till en centralkommitté, som delar ut rättigheter till alla, men alltså inte har skyldighet att betala skatt, och då brukar det bli rätt obehagliga samhällsordningar, när se som sitter på på toppen i staten ska ta in skatten med våld, när människor inte arbetar, eller som det hette i Sovjet, om ni låtsas att ni ger oss betalt (värdelösa Rubel) - så låtsas vi att vi arbetar.

  Så målet är makt, och medlet att krossa nationalstaten och därmed demokratin, fast man använder så klart likt Orwell demokratiska grundvärden. Metoden är demokrati, att importera röster som kan främja nya krafter. Sedan väntar man och ser vad som händer :-) Hittils har de lyckats sänka S ner mot 25 % Centerpartiet som var ett 15 % parti ligger på runt 5-6 % vänsterpartiet har ökat från runt 4,5 % under 80-talet och Folkpartiet som eh gång i tiden var ett 25% parti ligger och dallrar på 5-6 % I stället har man släppt fram SD :-) och man kan se det som en sund (manlig) protest, för hur mycket kulturvänstern gapar och inte vill leva i den riktiga världen med en norm, (kallas på rikssvenska för lag), jmfr lagman, lagom, lagskriven, fotbollslag, dvs för att en stat ska kunna bestå, krävs en statsförvaltning som utövar makt under lagar, dessa lagar är helt enkelt en norm, som alla måste följa, och det har hetat demokrati sedan den uppfanns, "allt offentlig makt utövas under lagarna" samt "all makt utgår från folket"

  Trixet är att om de som betalar in skatt än de tar ut, oftast har mer ekonomisk makt, men bara en röst. Ruckar man på ordningen för mycket, försvinner produktiviteten, (röstande med fötter) och då faller ordningen, eftersom verkställande av lagar (inkl rättigheter) kräver pluring. S.W

  SvaraRadera
 5. Det är nog så att den nya ordningen, det globala gränslösa samhället inte fungerar i praktiken, men just nu inte går att hejda, så man måste dunderkrascha lite in i verkligheten, för att dessa prinsessor på ärten ska nyktra till lite. Dvs hur tänker de sig demokrati utan gränser och utan tvång att betala skatt, hur går det med jämlikheten och hur går det med tryggheten, och vem är det som bestämmer då, om vi avskaffar våra nationella demokratiska val?

  Avskaffas det kommunala planmonopolet, så att ett gäng relaltivister kan exploatera marken, den dyra, för att sas integrera och blanda samman mångfalden, så sjunker fastighetspriserna och människor röstar med fötterna.
  Släpper man på det statiska, så släpper man ut anden ur flaskan, vilket revolutionärer har som mål, men ngt alternativ har de inte. Så man får benämna dem motvalls, och så är man för rättigheter. Men så kommer 10.000 kr frågan, hur ska det gå till rent praktiskt? Fårskallarna i centern och mp har så klart inte en aning, annat än att de inbillar sig att människor betalar 75 % skatt frivilligt.


  Inget kan ersätta staten (och en demokratisk nationalstat med viss migration är sannolikt det mest stabila för en demokrati). Varför demokrati inte fungerar i mellanöstern beror patt man röstar etniskt, på klan, så det parti som har störst klan, vinner alltid. Studera Libanon, och Israel är tyvärr lite på väg åt samma håll, etnofierade partier. I Sverige ligger detta på lut, om inte Riksdagsspärren höjs.

  Inte ens företagen klarar sig utan staten, vem som ska betala lön till alla kulturarbetare är inte heller helt klart. Statsbygget kommer att bestå, kommunerna kommer att upplösas och nya nationer (jämför landskap) byggda på etnicitet kommer att uppstå, och det kan bli rätt spännande. Ta bara Södertälje och den pågående rättegången när ett parti som V korsas med kyrkan, som korsas med yrkeskriminella, det fungerar det med, så länge människor, i synnerhet män, alltså i Södertälje, betalar skatt, för jämställdhet ser lite annorlunda ut där kulturrelativisterna får som de vill, (fast de borde kallas demokratirelativisterna) nya lokala samhällsordningar där inte lagens norm gäller, och då är det en annan slags -krati, inte nödvändigtvis kleptokrati, det kan även bli etnokati. Det kommer att komma fler sameting, för när allt kommer omkring ska väl inte urbefolkningar ha större rättigheter än nyanlända grupper, för sammangaddade kommer de att bli, det ser Svensk bostadspolitik till om inte annat. Staten består, och vi får alltså nya lokala/kommunala nationalstater. Södermalm är bra, eller Bagarmossen där alla feminister slagit bo, det är vitt som snö, och med lite toviga kläder och rättigheter för alla, utom de som ska beskattas :-) S.W

  SvaraRadera
 6. Sverige och EU.
  I Sovjet flyttades människor runt för att stärka centralmakten genom söndring och härskning (fettet). Idag flyttas människor runt från EU:s periferi in i väntande värdnationer. Så det är äkta kommunister av den Stalinistiska skolan som styr skutan. Dessa kommunister delar många attribut med det gamla Brittiska imperiets strategier, Romarriket eller varför inte det Ottomanska.

  Vilket är imperiet denna gång som vasallerna i regeringen tjänar?

  SvaraRadera
 7. När Trädgårdh skriver
  ' Här förenas MR-vänstern och libertarianskt influerade liberaler i sin avsky för gränser och ”exkluderande” nationalstater som hänger sig åt ”välfärdschauvinism”.'

  missar han att liberalerna endast vill skifta gränsdragningen. Från en gemenskap byggd på en form av tillhörighet till en annan form av tillhörighet. Den globala eliten. De som skapar jättelika Excel-ark som enkelt sammanfattar världen i en dashboard eller en teori från statsvetenskapen. Att flera av dem saknar naturvetenskaplig grund förstärker deras idéer. En värld med Powerpoint-presentationer och snabbesök i verkligheten (ministrar i utanförskapsområden med poliseskort).

  Samtliga politiker kan fixa problemen. Eller inte. Bara man röstar på dem.
  Guld och gröna skogar utlovas av EU-fantaster, FN:s rättrogna, statens lakejer eller individens förkämpar. Sedan visar det sig 2014-2015 att de alla tycker egentligen likadant (Decemberöverenskommelsen). Då kan de rensas bort hela högen och ersättas med en maskin. Det blir billigare och ärligare. Kontoren kan hyras ut till Bert Karlsson som måste skaffa nya lokaler för att hantera de vidöppna gränsernas Sverige. Sveriges artistelit öppnar sina hem för ett tiotal flyktingar eftersom de ömmar så oerhört för de nödställda.

  SvaraRadera
 8. Oavsett om de fälls eller inte får de ryggdunkar i innerstadsbubblan.

  Vi icke önskvärda element fortsätter i tysthet att checka ut till inre eller yttre exil. Kan märkas på värderelativisternas redan relativt värdelösa lönekonton så småningom. Jag känner ingen bitterhet, det hela är lite spännande. Ha så kul.

  SvaraRadera